Energiterapi til børn – tør rød eksem på håndleddene

Min søn på 9 har været plaget af tørhed og rødme på håndleddene hver vinter siden han gik i børnehave. Jeg har dog altid kunne holde det nede med de cremer og salver, jeg selv laver, så vi har undgået hormoncreme. For nogle uger siden, oplevede jeg for første gang, at der kom et udbrud om sommeren, hvilket jeg blev en smule forundret og lidt frustreret over. Jeg begyndte at smøre ham med cremen, men effekten var begrænset, så han kom hurtigt på behandlerbriksen, hvor jeg arbejdede med ham en halv times tid med akupressur, meredianmassage og zoneterapi. Efterfølgende gav jeg ham ca. 5 minutters behandling i forbindelse med sengetid hver anden dag, og efter en uge var tørhed og rødme forsvundet fuldstændig! Jeg overraskes gang på gang over, hvor effektivt energiterapi kan afhjælpe både fysiske og psykiske ubalancer i kroppen, og især hos børn som har meget renere energisystemer end vi voksne har, skal der ikke meget behandling til, før resultaterne viser sig.

Jeg blev i starten af august certificeret Tryk og Glad Baby-/børnebehandler hos den skønne, super dygtige og kærlige underviser Katrine Birk www.katrinebirk.dk, og det er så dejligt at kunne hjælpe børn med ubalancer som eksem, mellemøreproblematikker, fordøjelsesproblemer, kolik, tandfrembrud, ADHD, autisme, vokseværk og meget andet og samtidig hjælpe deres forældre til at følge op og hjemmebehandle deres barn efter, de har været hos mig, så effekten kan blive maksimal <3

Hvis du aldrig har været i min klinik før med dit barn har jeg et introtilbud på bare 200 kr. Dette tilbud indebærer 45 minutter, hvor vi snakker om, hvad barnet har af ubalancer først, derefter selve energibehandling, og efterfølgende hvordan i hjemme dagligt vil kunne følge op på denne behandling og på den måde øge behandlingseffekten og speede helbredelsesprocessen max op hos barnet. <3

 

2 thoughts on “Energiterapi til børn – tør rød eksem på håndleddene

  1. Stella Dea says:

    Kan så meget anbefale både Maria, men også selv behandlingsformen. Det virker og behandlingerne er altid blide, kærlige og tilpasset den enkelte klient. Og så har Maria et hjerte som jeg kan unde enhver at møde og mærke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *