Behandling på Englegården i Køge

I går fik jeg den dejligste behandling af min kære kollega Stella Dea som har englegården i Køge.  Stella er en erfaren og super dygtig og professionel behandler med flere uddannelser bag sig. Jeg lærte Stella at kende i starten af året, da vi tog uddannelsen til Holistisk energiterapeut sammen.

Jeg er jo i graviditetsuge 37+ så maven tynger en del efterhånden. Stella arbejdede bl.a. på min ømme lænd, min psoasmuskel, mit bækken og alle ligamenterne i og omkring lysken. Jeg kunne tydelige mærke, hvordan hendes magiske fingre fik løsnet op, strakt ud og givet mere plads til baby, og hele resten af dagen har han spjættet fornøjet over den ekstra plads, han har fået. <3

Efter behandlingen har jeg tydeligt kunne mærke forskel på min krop. Den er blevet løsnet op, jeg har ikke længere ondt i lænden og i lyskeområdet og kan igen løfte benene højt uden besvær. Hvilken lettelse og velsignelse! <3 Jeg vil derfor på det varmeste anbefale Stellas graviditetsbehandlinger til ALLE, der er gravide. De er magiske og kan gøre en kæmpe forskel for både dig og din baby, så det skal du virkelig unde dig selv og din baby <3 <3 <3

Du kan finde Stella her og læse mere om hende og hendes behandlinger:

http://www.engle-gaarden.dk/21655410

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *