Homøopati i min klinik og mine egne erfaringer med homøopati <3

Jeg er ved at tage ekspertkurset i homøopati til hjemmebrug hos Mette Mitchell, så fremover vil homøopatiske lægemidler være at finde som supplement til den øvrige enerigibehandling, når det giver mening.

Herhjemme finder jeg jævnligt kittet frem, fx faldt min store søn på trappen forleden og slog sig, og her fik han prompte en arnica-pille. Arnica er virksomt ved fald og blå mærker, og det passede præcis på situationen. Han tog gladelig imod pillen, og følte den hjalp <3

De sidste ca. 2 uger har jeg selv døjet med overbelastning af seneskedehinden på højre hånd, fordi jeg har båret for meget rundt på min baby uden at have ham i vikle eller slynge, når jeg skulle ordne praktiske ting i huset eller haven. Smerterne er kommet langsomt snigende, og for 14 dage siden gjorde det så ondt at jeg tog det homøopatiske lægemiddel Ruta hen over nogle dage, desværre uden effekt. Jeg købte derfor et elastikbind til at støtte og afhjælpe, men synes bare det blev værre og værre, og de sidste dage har det været så slemt, at det gjorde ondt hver gang jeg brugte hånden. Det gjorde ondt at løfte min søn, skifte ham og give ham tøj på, og det føltes meget invaliderende. Jeg besluttede derfor at prøve igen med Ruta, men denne gang gav jeg også mig selv noget cupping, akupressur og meridianmassage oveni og masserede seneskedehinden løbende henover dagen. Det var i går, jeg begyndte på dette, og jeg kunne mærke smerterne fortog sig hen over natten, så i morges hvor jeg stadig havde rimelig ond, tog jeg endnu en Ruta-pille, og gav mig selv en ny omgang akupressur og meridianmassage, og pludselig kunne jeg mærker at smerterne fortog sig meget hurtigt, hvor jeg kunne mærke bedring nærmest minut for minut. Det var helt vildt! On nu her, hvor det er først på eftermiddagen, gør det ikke længere ondt at bære min søn, pusle ham og give ham tøj på, og stivheden og ømheden er næsten væk. Det er ikke mindre end fantastisk. 🙂

Homøopati bliver anvendt af mere end 20 millioner kloden over. Det er helt ufarligt, og bygger på at hjælpe kroppen til at helbrede sig selv og princippet om, at lige kurere lige. Man finder det lægemiddel, der matcher symptomet lige nu og her.

Ud fra mit synspunkt og min egen erfaring kan homøopatien supplere den energiterapeutiske behandling og dermed hjælpe de klienter, der kommer i min klinik til at støtte op omkring deres egen krops selvhelbredende evne <3 Jeg er taknemmelig for at have fået endnu et dejligt redskab i værktøjskassen til brug i min klinik og i min hverdag <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *