biodynamisk kraniosakralterapi af Anabell Bruun <3

Som jeg skrev i mit seneste blogindlæg har jeg døjet med overbelastning af mit håndled det seneste stykke tid.

Jeg har derfor behandlet mig selv med homøopati, cupping, akupressur og meridianmassage, og har på den måde hjulpet min krop til at få reduceret smerterne og stivheden kraftigt. Jeg har dog hele tiden haft en følelse af, at min krop skulle have en hånd af en anden behandler, og jeg er så heldig at kende Anabell Bruun, som jeg har taget uddannelsen til  Holistisk body release practitioner sammen med. I denne uddannelse indgår blandt andet biodynamisk kraniosakralterapi, og jeg vidste derfor allerede hvor fantastisk en behandler Anabell er.  Anabell var så sød at komme hjem til mig og give mig en behandling i min egen klinik <3 Og sikke en behandling. Da Anabell lagde hænderne på mig begyndte min krop straks at arbejde. Jeg følte, jeg red på en bølge og mærke alle de justeringer, der foregik ikke bare i mit håndled men i hele min krop. Anabell startede ved mit hoved, gik derefter ned på mine skuldre og var til sidst på mit håndled. Desværre blev vi afbrudt imens hun var på håndleddet, da min søn vågnede op fra sin lur. Det er ikke hensigtsmæssigt at afbryde behandlingen mens kroppen stadig arbejder, så Anabell nåede ikke at blive 100% færdig med behandlingen. Alligevel kunne jeg mærke hvor meget det havde hjulpet på håndleddet og opleve at det fortsatte med at arbejde videre resten af aftenen.

Jeg er selv kæmpe fan af og elsker at give biodynamisk kraniosakralterapi, og jeg selv og mine klienter har også mærket effekten og magien ved denne behandlingsform. Ved biodynamisk kraniosakralterapi lægger jeg blidt hænderne på klienten og støtter herved klientens krop til selv at justere, selvheale og rette ubalancer og skader. vores kroppe har skabt sig selv, da den lå inde i vores mors mave, og derfor kan kroppen gøre sig selv rask. Nogle gange har den dog brug for en hånd udefra via fx biodynamisk kraniosakralterapi eller andre former for energiterapi <3

Anabell er, som jeg allerede tidligere har skrevet det, en helt fantastisk, og i mine øjne ud over det sædvanlige, behandler. Hun har magiske hænder, der på smukkeste vis støtter hendes klienters kroppe til selvhealing og balance. Anabell har klinik i Kalundborg, så hvis du bor i det område eller kender nogen, der gør, så kan jeg på det aller varmeste anbefale en behandling i hendes klinik. Du kan se mere på hendes hjemmside himmeldrys.dk (hjemmesiden er under opbygning) eller via hendes facebookside https://www.facebook.com/vibberb?fref=ts

Anabell er også klartsynet og ved at tage clairvoyanceuddannelsen. I denne forbindelse har hun brug for kaniner, så hvis du er interesseret i dette, så kan du også kontakte hende <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *