Beskrivelse af de enkelte behandlingsformer

Biodynamisk Kranisakralterapi: En fuldstændig magisk behandlingsform, som jeg elsker at give (og modtage). Ved biodynamisk kraniosakralterapi sætter jeg en intention og lægger mine hænder i længere tid forskellige steder på din krop. Din krop tager så den støtte og energi, jeg via behandlingen tilfører, og bruger den præcis dér, hvor det er aller mest hensigtsmæssigt. Biodynamisk kraniosakralterapi er en meget alsidig behandlingsform, der kan arbejde på organerne, på meridianbanerne, formindske smerter i kroppen og afhjælpe stress.

Zoneterapi: Vores fødder er et kort over hele vores krop, og via tryk og massage, kan vi sende energi til de forskellige dele af kroppen, fx indre organer, knogler, muskler, tænder osv. og balancere energien dér, hvor der behandles. Den mest almindelige form for zoneterapi er fodzoneterapi, men der findes også zoner på ørerne, i ansigtet og på hænderne. Zoneterapien hos mig er overvejende fodzoneterapi.

Akupressur og meredianmassage: På og indeni hele kroppen har vi meredianbaner, som er energibaner, der via fx massage kan balanceres. Vi har 12 hovedmeredianer, der løber forskellige steder udenpå kroppen samt 2 ekstra meredianbaner, som løber langs kroppens midterlinie. Langs alle disse energibanerne har vi akupressurpunkter, som er punkter, hvor energien er mere koncentreret. Disse punkter har forskellige kvaliteter og kan balanceres energimæssigt via tryk, tap og massage. Til de enkelte meredianbaner er der også tilknyttet forskellige muskler rundt om i kroppen, som også via massage kan støtte op omkring balancering af meredianbanerne og hermed skabe en bedre balance i kroppens energisystem og hermed rette de ubalancer, du som klient kommer med.

EFT: EFT står for Emotinal Freedom Technique og er en super super effektiv teknik til at forløse fastlåste følelser I kroppen, som er uhensigtsmæssige for dig som klient og erstatte dem med følelser, som er mere brugbare for dig. Med EFT er det også muligt at fjerne fysiske udfordringer, hvor det er en følelse, der ligger til grund for disse.

Cupping: Cupping er gennemsigtige sugekopper i forskellige størrelser, som effektivt fjerner muskulære smerter og stagnationer i kroppen (evt. billede)

Kraniosakralterapi: Kraniosakralterapi er en meget blid men meget meget dybdegående, magisk og super effektiv behandlingsform, hvor jeg som behandler via mine hænder støtter og hjælper din krop til selvhelbredelse ved hjælp af din krops egne iboende ressourcer.

Soul Body Fusion: Soul Body Fusion er en meget kraftfuld teknik til at integrere sjælen ned i kroppen, så der hermed skabes en stærkere forbindelse til din sande natur/din sjæl og du på den måde får adgang til din sjæls visdom

Chakraafbalancering: via pendulet kan jeg tjekke, om en eller flere af din chakraer er i ubalance og efterfølgende balancere den/dem, der skulle være i ubalance

Forløsning af fastfrosne og uhensigtsmæssige følelser: ved hjælp af pendulet, kan jeg undersøge, om fx smerter skyldes stagnerede følelser, som jeg herefter, ved hjælp af en kraftig magnet og en stærk intention, kan hjælpe din krop med at give slip på. Denne metode kan også anvendes til at hjælpe dig som klient med at slippe uhensigtsmæssige følelser, du har problemer med at styre.

Healing: Under alle mine behandlinger kanalisere jeg den Universelle energi, så du via denne energi får lige præcis den healing, du har brug for til at støtte dit energisystem til en bedre balance. Desuden kan der også indgå andre healingsteknikker i din behandling som fx englehealing og thetahealing

Intuitiv bevægelse: Intuitiv bevægelse er bevægelse, der støtter op omkring den øvrige behandling. Det kan fx være grundende bevægelser (skaber jordforbindelse) eller forskellige yogaøvelser.

Guidede meditationer: Disse meditationer skaber jeg intuitivt ud fra, hvad du som klient har brug for. Meditationerne kan foregå liggende eller siddende alt afhængig af, hvad der er bedst for dig som klient.