Det siger klienterne

Jeg var en af de heldige vinder af en times biodynamisk kraniosrkralterpi
Hold nu op, hvor kan jeg varmt anbefale det! Alle med en travl hverdag, burde investere i en tur i Marias magiske hænder i ny og næ Det var en meget “vild” oplevelse og efterfølgende, har jeg kunne mærke en betydelig mere mængde ro og balance Lige hvad jeg havde brug for, efter travl opstart af nyt job, hverdag med to børn og husprojekt
Også er det altid skønt, at tilbringe tid med sødeste Maria

– Marie

 

Jeg har været igennem et skønt og effektivt forløb med kraniosakralterapi-behandling hos Maria. Der var en tydelig fornemmelse af bedring i hele kroppen og Maria er det blideste og mest behagelige menneske at være sammen med. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger.
Mvh Camilla

Hej Maria.
Dagen efter, kunne jeg godt mærke på min nakke at der var blevet sat noget igang. Men jeg har det meget meget bedre og kan i dag næsten ikke mærke noget. Generelt har jeg bare haft en rigtig dejlig følelse i kroppen efter behandlingen. Og som jeg har sagt til folk der har spurgt, har det været noget af det bedste jeg har gjort for min krop.
Tusind tak for det ☺️💜
Kh Anja

 

 

Det jo helt vildt – han fik lige ret høj feber igår også gik det kun en vej. Sovet godt hele natten og vågner i morges og er glad og sig selv, har stadig en lille smule snot. Men øjet er fint og han har ikke hostet eller taget sig til ørerne

– Marie Voorhoeve

 

Jeg har kæmpet med tvangsprægtet trøstespisning i forbindelse med stress. Jeg har gentagne gange forsøgt at tage mig selv i nakken med alverdens metode. Alligevel havnede jeg gang på gang i samme situation igen. Jeg vidste hvad jeg gjorde forkert, men jeg kunne ikke stoppe det. Da jeg kom til Maria lod jeg al min medbragte skepsis blive hjemme og hoppede i med begge ben. Hvis man gør det, skal man gøre det ordenligt! Jeg lod Maria have metodefrihed og fortalte hende om mine problemer. Efter ganske få ganges behandling var jeg fuldstændig ude over trøstespisningen. Det føltes helt uvirkeligt at noget der har været så svært, pludselig var væk. Jeg kan varmt anbefale Maria.

Venlig hilsen Stine

 

Kære Maria. Tusind tak for behandlingen i onsdags. Det er utroligt hvad det har udrettet 🌺 Det er meget længe siden jeg har haft det så godt og været så glad. Og mærker så meget at livet og verden smiler til mig. Jeg kan også mærke, at jeg har meget lettere ved at stå fast i mig selv-på en rolig og kærlig måde, både over for mig selv og andre -uden at det bliver afvisende over for den anden person. 💖 Glemte at fortælle da du gav mig sakralterapi kunne jeg i starten mærke hvordan det arbejdede i mit hoved -søm bølger der gled ind på stranden, vendte rundt nedad og så gled ud igen. Hurtigt faldt der dog ro på. Maria du er bare så dygtigt-og et smukt, kærligt og kompetent menneske at blive behandlet af 🙏🏻 Glæder mig til EFT behandling når jeg får ferie. Vender tilbage i løbet af næste uge. En dejlig weekend til dig ☀☺🌺 Anne-Lise

 

Jeg har haft stor glæde af at være hos Maria til healing, clairvoyance og Tarot. Maria er rolig, ærlig, ydmyg og kærlig, bare det at være i hendes selskab er healende.

Ydbyttet af clairvoyancen og healingen er, for mig, mere ro og øget klarhed på nuet, retning i livet og livsformål, det spænder fra det helt lavpraktiske og faktuelle til det som ligger

ude i fremtiden. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Maria.

De bedste hilsner, Henrik

 

“Jeg har nu modtaget 3 SBF af Maria, det har været en utrolig værdifuld gave til mit eget liv, allerede efter den første behandling følte jeg mig mere landet i mig selv på en helt ny måde. Efter 2. behandling forstod jeg mig selv på en helt ny måde, og da den 3. SBF var overstået var det som om, at begge mine fødder var landet dybt nede i jorden. Jeg følte en ro, jeg ikke har oplevet før, en tilfredshed med mig selv og ikke mindst en meget tiltrængt jordforbindelse. Tusind tak Maria, jeg er dig meget taknemmelig <3 Kærlig Hilsen Hellena Annasophia Rosali Østergaard – Holistisk energiterapeut og Holistisk kostterapeut, healer clairvoyant og (meget snart) vegansk kogebogsforfatter”

 

“Din behandling giver god mening for mig og virkede efter hensigten 🙏. Begge Kranio sacral metoder skabte god ro i nervesystemet og sjæl til krop var intenst og åbnende/befriende og balancerende.  Jeg følte mig ret messy, men du hjalp mig med at få ryddet meget af vejen.” – Kasper Gårdsdal

 

“Hej Maria. Jeg har det rigtig meget bedre 🙂 Er blevet mere rolig og gladere; og jeg bliver ikke  gal/vred hvis nogen gør mig forskrækket. Det skulle jeg have gjort for længe siden.” – Jan Durup Jørgensen