Energiterapi

Mine energiterapibehandlinger er et mix af alle de forskellige teknikker og behandlingsformer, jeg har lært. Disse omfatter zoneterapi, akupressur, meredianmassage, EFT, intuitiv tapping, cupping, biodynamiske og biomekanisk kraniosakralterapi, forskellige healingsformer, kinesiologi, Soul Body Fusion, intuitiv bevægelse og guidede meditationer. Behandlingen vil være fuldstændig individuelt tilpasset den enkelte klient ud fra min viden og via min intuition tuner jeg mig ind på DIG, når du kommer til behandlingen hos mig, så dit energisystem kan få den optimale støtte og næring ved behandlingen, så du bliver i stand til at helbrede dig selv.
Da energiterapi er en holistisk behandlingsform, ser jeg på dig som klient på fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og sjæleligt plan, da alt hænger sammen, og de forskellige niveauer virker i samspil med hinanden og skaber den unikhed, vi alle sammen er hver især.
Energiterapi kan afhjælpe rigtig mange forskellige og forskelligartede udfordringer som fx kroniske lidelser, fordøjelsesproblemer, hormonelle problemer, infertilitetsproblemer, ryg-, skulder, nakkeproblemer og andre muskulære problemer, skævheder i kroppen, appetitregulering, sukkerafhængighed og mange mange andre udfordringer. Men også følelsesmæssige problemer, som fx trøstespisning, stress, tristhed, opgivenhed osv., hvor vi via energiterapien kan arbejde med at forløse uhensigtsmæssige følelser og erstatte dem med mere brugbare følelser.
Hos børn kan energiterapi bl.a. afhjælpe kolik, øreproblemer, forstoppelse, luftvejsproblemer som fx forkølelse, influenza, luftvejsallergier, søvnbesvær, ADHD, Autisme, nattevæderi, øjenproblemer som fx øjenbetændelse og tilstoppede tårekanaler, stress og uro, trøske, vokseværk og en masse andre udfordringer.
Energiterapi kan som sagt hjælpe på rigtig mange udfordringer, og den vigtigste forudsætning for, at du kan få det maksimale udbytte ud af din behandling er, at du er åben overfor behandlingen og har tiltro og tillid til mig som behandler.