Individuelt yogaterapeutisk forløb

Yoga åbner kroppen og skaber flow, hvor energien før var stagneret og lukket. Yoga balancerer chakraerne og åbner op for meridianbanerne. Hvis du har ubalancer i specifikke fysiske organer, energibaner og/eller chakraer, kan jeg udforme fuldstændigt individuelle yogaprogrammmer, sekvenseret efter, hvilke ubalancer, du skal arbejde med, hvordan din fysik er og om du har mest yin eller yang energi i dig.

Dette får du:

2 yogaprogrammer af ca. 30-45 minutters varighed

2 sessioner af hver en times varighed, hvor vi mødes i mit studie i Holbæk eller jeg kommer til dig og vi gennemgår yogasekvenserne. (Skal jeg komme til dig, kommer der kørselstillæg oveni)

2 opfølgende samtaler over Skype af 30 minutters varighed.

Pris i alt 2000kr. Til de 10 første er der 500kr at spare, så prisen kun er 1500kr.

Jeg er uddannet RYS Yoga Alliance 200 timers certificeret yogalærer fra Prana Yoga Shala v/Charlotte Monrad og er kvinden bag Prana Yogastudio i Holbæk www.pranayogastudio.dk Jeg har stor erfaring med at sekvensere i forhold til at åbne og balancere chakraer og meridianbaner, både i de ugentlige klasser i studiet men også til workshops, jeg afholder i studiet, der er bygget op efter og følger årstiderne og femelementsteorien ifølge Traditionel Kinesisk Medicin, og jeg elsker den dybde og de muligheder yogaen åbner op for i forhold til at arbejde specifikt med ubalancer, energibaner og chakraer, samtidig med at yogaen skaber et rum for fordybelse og nærvær ved kroppen, hvor der arbejdes med kroppen i stedet for at kæmpe imod den, mærker kroppen igennem de forskellige asanas (stillinger) og skaber en dyb forbindelse til kroppen, sjælen og nu’et via åndedrættet. Åndedrættet, der er så fuldstændig essentielt, når det handler om yoga <3

Hvis du booker forløbet samtidig med du er i forløb hos min i klinikken, får du 500kr. i rabat <3